Uuden ajan yhteisöllinen tila jossa ihmiset ja ideat kohtaavat

Palvelun tuottaa Pivo Wallet Oy, joka on osa OP Ryhmää.

Co-work by OP Lab -palvelut

Lounge

Tilojemme katutasosta löydät koko yhteisen oman olohuoneen, jossa uudet ideat ja ihmiset kohtaavat. Valoisasta katutasosta löydät monipuolista työtilaa, äänieristetyt puhelinkopit sekä Co-work kahvilan. Katutason Lounge on omistettu yhteisön käyttöön yhteisön tarpeita kuunnellen - tämän vuoksi sieltä löytyy myös Made in Oulu -pop up-myymälä.

Katutason Lounge on kaikille avointa, ilmaista tilaa arkisin klo 10-15. Tervetuloa työskentelemään, juttelemaan tai vaikka vain kahville!

Labra

Co-work by OP Labin päivä- tai kuukausijäsenenä saat pääsyn kellarikerroksen hiljaiseen työtilaan. Rauhallisesta Holvista löytyy noin 15-paikkainen tila, joka toimii flex desk -periaatteella. Työtilasta löydät ergonomiset työpisteet joista osasta löytyy myös lisänäytöt työskentelyä varten.

Stage

Co-work by Op Labin jäsenenä voit hyödyntää yläkertamme neuvottelu-, workshop- ja tapahtumatiloja. Varaa aika neuvottelutilasta tärkeää tapaamista varten, syvenny työhösi workshop-tilassa ja osallistu lukuisiin Co-workissa järjestettyihin tapahtumiin - tai järjestä sellainen itse!

Helposti muunneltavat tilat soveltuvat niin pienten (n. 20-40 henkilöä tapahtuman luonteesta riippuen) tapahtumien kuin erilaisten tapaamisten tai ideointituokioiden järjestämiseen. Myös OP Lab on aktiivinen tapahtumien järjestämisessä. Jäsenenä tilojen varaus tapahtuu online-kalenterin kautta ilman lisämaksuja. Jos et ole kuukausijäsen, tilojen varaus onnistuu myös sähköpostitse tai paikan päältä pientä maksua vastaan.

Kuvia tiloistamme